Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Helgens blixtfotografering | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Helgens blixtfotografering

Nu börjar det dra ihop sig till helgens fotoaktiviteter och snart ska vi sätta igång med vår blixtfotografering on location. Läs mer om helgens aktiviteter på sidan Workshop i blixtfoto.

Allt som jag behöver i mina väskor ligger i stort sett redan klart. Här nedan är min checklista. Eventuellt ramlar det ned någonting till.

I min kameraväska, Peli 1550 case, stativväska och Tamrac ryggsäck:

Under helgen så kommer vi kunna använda High-Speed Synk på Canon Speedlite blixtarna med nya Pocket Wizard CotrolTL för Canons system. Det ska bli riktigt spännande för då har vi möjlighet att fotografera med riktigt kort skärpedjupt i fullt dagsljus, och då på avstånd.

Innan helgen lägger jag upp fortsättningen på tidigare inlägget om det finns någon exponeringslogik.

peli_1560_case_robert_hammar

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Robert DahlbergRobert Dahlberg04-23-2009

  Du har ju inte länkat tandborste, kalsonger,t-shirt och deo! ;c)

  Hur som helt, tycker det är mycket intressant att se vad din väska innehåller inför ett uppdrag. Det är mycket lärorikt att följa din blogg. Fortsätt så!

 2. Robert HammarRobert Hammar04-23-2009

  Robert, tack det värmer verkligen när någon kommenterar. Jag var faktiskt på väg att länka dom också, men hejdade mig själv :-). Det är på vippen att allt väger in totalt 20 kg. Peliväskan i sig väger 9,5 kg så den är kanske lite väl tung. Om jag åker till Mexico för två veckor så räcker nog inte ett ombyte. Jag måste hitta på en annan lösning tills dess.

  Hälsningar!

  Robert

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login