Blogg

Dag 2, workshop i blixtfoto på Bromma flygfält.

Andra dagen på en två dagars workshop är nu avslutad och jag är tillbaka till hemmet i Finland här i Vanda. I dag fick jag förmånen att fotografera med en mängd duktiga modeller och fotografer som alla kämpade hårt för att få bra bilder till företaget Flygcentrum och fotoportföljer. Kursdeltagarna och fotograferna Pär, Micke, Bashar, Christer och Stefan gjorde alla ett väldigt bra jobb och jag ser fram emot att se deras resultat från helgens workshop.

Stort tack för gästvänligheten till fotograf Christer Lööv och hand underbara familj med Nina och Douglas för att jag fick övernatta hemma hos er.

robert hammar  270409 0283 Dag 2, workshop i blixtfoto på Bromma flygfält.

pixel Dag 2, workshop i blixtfoto på Bromma flygfält.

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login