Blogg

Bra kvalité på bilderna lönar sig!

Michaela Nilsson var med på min workshop 28 februari i Solna som modell. Bilderna som jag tog på henne skickade hon till talangtävlingen Talang WM 2009. Michaela blev till slut utvald och kommer nu att representera Sverige i Hollywood. Det lönar sig med andra ord med bra kvalité. Läs mer om Michaela förberedelser inför resan till USA på hennes blogg.

I helgens workshop var vi några fotografer som fick förmånen att fotografera henne på nytt i Stockholm utanför St Eriksbadet. Michaela har en enorm utstrålning och börjar bli riktigt van framför kameran så det var svårt att inte komma hem med flera bra bilder. Bildspelet här nedan är från workshopen 25 februari och från helgens fotografering lördag 25 april.

Nästa workshop i blixtfoto är helgen 27 och 28 juni i Uppsala. Det blir en laddad workshop på två dagar i blixtfotografering där du får lära dig det mesta om blixtfotografering till att kontrollera ljuset on location. Boka in helgen i din kalender.


Portraits of Michaela Nilsson – Images by Robert Hammar

pixel Bra kvalité på bilderna lönar sig!

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login