Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Ny workshop i blixtfotografering 27-28 juni | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Ny workshop i blixtfotografering 27-28 juni

Helgens workshop i blixtfotografering blev väldigt lyckad. En workshop med nöjda fotografer, modeller och makeupartister. Om du missade helgen så har du nu chansen att kanske göra sommarens bästa fotoaffär. Kommer nästa workshop bli sommarens bästa fotokurs? Tycker du att blixtljus är fult? Efter den här fotokursen kommer du att älska blixtljuset och du kommer att fotografera mer än någonsin med blixt.

Helgen 27-28 juni har vi en 2 dagar lång workshop i blixtfotografering. Har får du lära dig ta full kontroll över din blixt på och av från kameran. Här får du lära dig kontrollera ljuset, blanda ljus med från olika ljuskällor och balansera blixtljus med omgivande ljus, och mycket mycket mer. Läs hela programmet här!

Sommarens fotokurspaket:

Pris totalt: 5,270 kr
Sommarrabatt:  -2,275 kr
Du betalar endast:   2,995 kr inkl moms

Anmäl dig redan idag, begränsat antal platser!

Anmäl och betala via PayPal:


Läs även allmänna villkor!
(Notera att reskostnader tillkommer utöver avgiften för workshopen.)

Bilden här nedan på fotograf Dan Norrå tagen med Canon 5D Mark II, Canon EF 24-70mm f/2,8 @ f/4, slutartid 1/8000 sek. Blixt 580 EX II till vänster om kameran i High Speed Sync.

dan_norra_in_action_by_robert_hammar

Workshopen sponsras av: scientum

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. RebeccaRebecca04-30-2009

    ROBERT HAMMAR: Alltså. Detta är bara bilder vi tagit när vi varit ute på krogen och festat själva. Tagna med en halvkass kompakt kamera. Men jobbar som vimmelfotograf annars då jag använder en systemkamera…

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login