Blogg

På onsdag börjar en ny fotokurs!

Nu på onsdag börjar vi en ny fotokurs. Den nya kursen Ta kontroll över (blixt-) ljuset är en introduktion till Ta kontroll över din produktfotografering och Ta kontroll över din studiofotografering. Fortsättningskurserna är inte färdiga men kommer att gå igång första onsdagen i juni.

I Ta kontroll över (blixt-) ljuset lär vi oss ljusteknik som du kan göra hemma och ute on location. I kursen använder vi oss utav omgivande ljus och artificiellt ljus som ljus från småblixtar. På kommande workshop i Uppsala kommer vi att arbeta en hel del med ljuset från småblixtar som Canon Speedlite och Nikon Speedlite. Och även med omgivande ljus.

Som vanligt kör vi igång med alla fotokurserna första onsdagen varje månad, och nu på onsdag 6 maj är det en ny omgång. Du har tillgång till kurserna 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan i hela 5 veckor. Därefter ligger kursen uppe i ytterligare 3 månader.

Bilderna här nedan har jag tagit med min Canon 5D Mark II och med småblixtar från både Canon och Nikon hemma i vardagsrummet på och vid middagsbordet.

robert_hammar_fundersam

robert_hammar_040509_01491

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login