Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0
Lär dig ta dåliga bilder… | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Lär dig ta dåliga bilder…

som ingen grafiker vill ha. Det är absolut inte för sent att påbörja en kurs nu fastän onlinekurserna kom igång i går. Nu i onsdags gick kurserna igång. Och det är kurser som pågår i 4-5 veckor. Efter avslutad kurs har du tillgång till kursen i ytterligare tre månader. På kurserna får du lära dig en mängd olika tekniker som lyfter ditt fotograferande ordentligt vilket blir rena rama mardrömmen för grafikern som kanske har hungrat efter dina bilder. Du får lära dig att ta skarpa, väl exponerade och ljussatta bilder.

Vi syns på kursplatsen, välkommen!

Kursdeltagaren Karoline som gick Ta kontroll över din kamera i april skrev till mig.

Hej Robert

Det finns inte en chans i helvetet att jag hinner slutföra. Jag har läst alla texter men hinner inte med uppgifterna. Men jag vill tacka för en jättebra kurs. Och det har redan gett resultat, jag tar foto på ett helt annat sätt nu och framför allt så vet jag vilka knappar jag ska trycka på och hur. När det har lugnat ner sig kommer jag att boka upp mig på fler kurser och jag rekommenderar alla jag känner

Foto på Veinis kvarn i Vanda Finland nära till St. Lars Helsinge Church.

Veinis mill

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Jgraph (Dick J)Jgraph (Dick J)05-08-2009

    “,,, rena rama mardrömmen för grafikern … ”

    He-he .. Bring ’em on !! 🙂
    Det faktum att bilderna blir kanon från början öppnar bara nya och intressantare möjligheter…

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login