Blogg

Samma vita köksvägg.

Det är samma vita köksvägg i bakgrunden, men genom att ändra på ljussättningen så kan vi även kontrollera vilken färg vi vill ha på bakgrunden. I kommande kursavsnitt i fotokursen Ta kontroll över (blixt-) ljuset går vi igenom teknikerna till att få bakgrunden helt vit eller svart.

Fotokursen startade i onsdags 6 maj, men tåget har absolut inte gått. Du kan hänga på i dag om du vill. Fotokursen är på fyra kursveckor och om du skulle du behöva någon vecka till för att fullfölja kursen så är det inget problem. Skulle inte det räcka så ligger kursen tillgänglig för dig i ytterligare 3 månader.

Ta kontroll över (blixt-) ljuset är en grundkurs till kommande fotokurser Ta kontroll över din produktfotografering och Ta kontroll över din studiofotografering. Programmen för fortsättningskurserna kommer upp inom kort.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login