Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0
Sommarens fotokurser börjar snart | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Sommarens fotokurser börjar snart

Sommarens fotokurser börjar redan onsdag 3 juni och pågår hela sommaren. Första onsdagen varje månad kör vi igång med en ny omgång med flera olika fotokuser på Bild och Foto.

Den mest populäraste fotokursen är Ta kontroll över din kamera. Hur är det, är det dags med en fotokurs? Testa dig själv:

  • Använder du för det mesta automatik, det gröna läget?
  • Får du ta många foton för att få ett bra foto?
  • Känner du att du skulle vilja utnyttja din kamera mer?

Har du svarat ja på alla tre frågorna så är det dags att gå en kurs i sommar. På fotokursen Ta kontroll över din kamera så får du lära dig hur du använder alla kamerans funktioner. Lämna inte något mer åt slumpen utan ta nu kontrollen över din kamera. Var den fotograf som styr till det resultat du har haft i åtanke.

Det finns flera kurser att välja mellan och flera är på gång. Ägna mindre tid framför datorn för att redigera dina bilder utan gör rätt från början. Investera i mer kunskap, det är din kamera värd!

Antonia på en sommaräng

Antonia på en sommaräng

Fotot, bländare f/4, slutartid 1/400 sek, ISO100, taget ca 20:00 i kväll. För att få det skärpedjup jag var ute efter så använde jag bländarförval, men jag kunde också ha ställt in exponeringen manuellt. Hur du går tillväga för att ta bilder får du lära dig på kursen Ta kontroll över din kamera. I kursen Ta kontroll över (blixt-) ljuset får du lära dig hur du hanterar dagsljuset som i bilden.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login