Blogg

Fotoutbildningar på distans via Internet

Är fotoutbildningarna på distans var en fråga som jag fick på Facebook. Här måste jag tydligen bli tydligare, och kanske är det förvirrande att bara skriva fotokurs online. De fotoutbildningar jag håller är på distans, och det är bara de workshops i blixtfoto som är i klassrum, så resten av fotokurserna sker över Internet. Kurserna är öppna 24 timmar om dygnet 365 dagar om året, med snabb feedback från mig.

Bara för att du ska hur bra mina fotokurser fungerar så kommer jag att dra igång med en “prova-på-kurs”. Ta kontroll över dina RAW-filer kommer att vara helt gratis. Om du vill komma igång med Adobe Camera Raw och lära dig grunderna i hur du bearbetar dina rawfiler så är det här en kurs för dig. Adobe Camera Raw ingår i Photoshop-familjen och följer med i Photoshop och Elements.

Vi kör igång i 1 juli och du kan anmäla dig redan idag till Ta kontroll över dina RAW-bilder.

robert hammar  fotoutbildning Fotoutbildningar på distans via Internet

Fotoutbildningar på distans

pixel Fotoutbildningar på distans via Internet

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login