Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0
Fotoskola på distans utvecklar dina fotokunskaper | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Fotoskola på distans utvecklar dina fotokunskaper

Att gå i en fotoskola på distans kan verkligen utveckla ditt fotograferande. En nöjd kursdeltagare som har tagit en fotoutbildning på en utav mina fotokurser jag håller i är Brith-Lis. Hon har nyligen avslutat fotokursen Ta kontroll över din kamera.

I fotokursen får vi lära oss att ta kontrollen över kamerans exponering. Många gånger kanske det inte blir såsom man hade tänkt sig. Exempelvis gick det inte riktigt som Brith-Lis hade tänkt vid sitt första försök. Första bilden är den bild som hon laddade upp efter hennes första försök i fotoprojekt. En mycket tuff uppgift som vi fotografer kan stå inför i vår digitala fotografering är när vi ska fotografera något som är vitt mot en vit ljus bakgrund.

dsc_0414highkey

Vi ser att bilden är överexponerad i ovankant. Jag gav henne feedback på bilden och tips på vad hon skulle göra för att förbättra exponeringen. Efter det gjorde Brith-Lis ett nytt försök och använde också andra fototekniker som hon hade lärt sig i fotokursen för att förbättra sin exponering. Se hur bra resultatet blev redan vid andra försöket. Brith-Lis har utvecklat sin fotografering enormt mycket under en väldigt kort tid. Mycket bra jobbat av henne!

Rätt exponerad bild

Läs även tidigare inlägg:
Fotoutbildningar på distans via Internet
Kort skärpedjup med stor bländare

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login