Blogg

Gratis fotokurs – Ta kontroll över dina RAW-filer

Missa inte sommarens fotokurs som är gratis. Vi kör igång onsdag 6 juli. Kursen är uppdelad på 4 fotolektioner. Läs mer om fotokursen här och hur du anmäler dig. Alla är välkomna, och fotokursen är helt gratis.

Om du inte vill missa liknande erbjudanden i framtiden så skulle jag rekommendera dig att prenumerera på mina nyhetsbrev. Du får kommande nyhetsbrev genom att anmäla dig för nyhetsbreven uppe till höger.

Tipsa gärna gärna din vän om fotokursen!

nina raw color sv Gratis fotokurs – Ta kontroll över dina RAW filer

pixel Gratis fotokurs – Ta kontroll över dina RAW filer

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Jgraph (Dick J)Jgraph (Dick J)06-08-2009

  Tjena Robban !
  Tror faktiskt jag ska hoppa med i den här kursen, för Camera RAW är inte min normala redigeringsmiljö och jag är övertygad om att jag kan snappa upp mycket av nyttig lärdom från din teknik i RAW. Har ju kollat in dina videor om RAW och personligen sett vilka otroliga RAW-bilder du har skickat till mig.
  Ska försöka att hålla mig i bakgrunden och störa så lite som möjligt … 🙂

  — DKJ —

 2. MagnusMagnus06-10-2009

  Hej!
  Låter grymt intressant, fick reda på detta genom facebook, men jag har svårt att urskilja VAR kursen kommer ta plats och under vilka dagar?
  Mvh Magnus

 3. Robert HammarRobert Hammar06-10-2009

  Du är välkommen Dick! Det är bara att anmäla sig på kontaktsidan. Kursen kostar inget och den är mer som en försmak till mina övriga fotokurser.

  Magnus, jag håller på att skapa den ny siten. Det tar lite tid, men snart ska den vara klar, dock senast till kursstart. Vi har kursen i 6 veckor och den kommer att vara uppdelad i 4 kursavsnitt.

  Besök gärna http://www.fotoonlineskolan.se för att bekanta dig med kursplatsen. Skalet färdigt, nu fyller jag på med innehåll.

  Hälsningar
  Robert

Leave a Reply

Login