Blogg

Fotokurs och workshop i Finland

Jag har fått flera förfrågningar på att hålla workshops och föreläsningar inom fotografering i Finland. Det är bara 6% av befolkningen i Finland som har svenska som modersmål så min marknad är begränsad. Dock vet jag att nästan alla finnar förstår svenska eftersom de studerar minst 3 år och om du går i gymnasiumet så blir det ytterligare 3 år.

Därför frågar jag dig om du är intresserad av att jag håller i en workshop i blixtfotografering liknande den jag kommer att hålla i Uppsala senare i juni? Hör av dig till mig.

Får vi ihop till en grupp så kommer jag att anlita både professionella modeller och makeupartister så du kommer att komma hem med helt enastående bilder till din portfölj.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login