Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
FOTOonlineskolan en ny kursplattform för fotokurser | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

FOTOonlineskolan en ny kursplattform för fotokurser

Det har varit flera sena kvällar och mycket slit med att få ihop ramarna för en ny kursplattform. Det är därför det har varit tyst från mig här på bloggen. Men du som får mina nyhetsbrev och har mig som vän på Facebook har sett livstecken från mig. FOTOonlineskolan börjar ta form och nu ska jag fylla den med innehåll. Under kvällen tänkte jag försöka lägg in information om mina kurser. Därefter kommer ett tungt arbete med att få ihop själva kursplattformen. Jag hoppas att ni har förståelse för att allt inte hamnar på plats direkt. Men jag kan intyga att design och bygga hemsidor tar tid.

För FOTOonlineskolan har jag använt mig utav en mall från Studiopress som har WordPress som bas. Brian som designar mallar för hemsidor gör ett otroligt arbete och hans support är fantastisk. Jag kan verkligen rekommendera hans templates. Jag gillar verkligen utformningen på kursplattformen och funderar på att byta tema även för min blogg, men jag måste hålla mig till senare i sommar. Hoppas du gillar utseendet också.

Kursplattformen bygger på Moodle och designen har jag köpt från New School Learning. Jag kan inte uttala mig något om den designen men den passar bra till vad jag fick från Studiopress. Lustiga med NSL är att de slutade sälja sina teman direkt efter att jag hade köpt en, märkligt. Till att börja med så kommer jag att hålla i fotokurser i fotografering och Dick på Jgraph kommer att hålla kurser i bildredigering i Photoshop. Dock som du kanske har noterat så blir det en smakapåkurs från mig i Ta kontroll över dina RAW-filer. 54 anmälda redan till kursen som går igång onsdag 6 juli. Du är självklart välkommen till den, men du kan givetvis starta kursen vid ett senare tillfälle.

FOTOonlineskolan

FOTOonlineskolan

I går kväll fick jag ett mail från Pelle Mårtensson på CV-skolan. Pelle deltog i en workshops i blixtfoto tidigare i år. Det är kul att höra hur det går för mina tidigare kursdeltagare och vilken nytta de har av de kunskaper jag lär ut. Det är väldigt smickrande. Jag blev smått nyfiken på det Pelle gör så kanske kommer jag över på någon utav hans kurser.

På lördag sticker jag till Stockholm för att ta farväl av min pappa som ligger på sin dödsbädd. Han fick reda på att han har blodcancer för ett par veckor sedan och sedan dess har det gått med en rasande fart. Det sista jag kan göra är att visa respekt och vördnad för min pappa. Jag skulle förvänta att mina barn gjorde detsamma för mig när jag ligger inför döden.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login