Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Skapa mästerverk med blixt | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Skapa mästerverk med blixt

Snart är det helg och tid för workshopen i Uppsala. Det är en två dagar lång workshop i blixtfotograferingering. Vi kommer att gå igenom en mängd olika saker under dessa två laddade dagarna och kommer i stort täcka allt material som finns i distanskurserna Ta kontroll över din blixt och Ta kontroll över (blixt-) ljuset. Det finns platser kvar till workshopen.

I mitt förra inlägg Sommarbilder från Tomtbacka gård får du se ett 20-tal sommarbilder som jag har tagit under helgen. Jag använde min blixt i nästa alla de bilder jag tog. Men hur lyckades jag dölja blixten så väl? Det finns en hemlighet vad det gäller inställningar och ett extra tillbehör som jag använde. I mitt kommande nyhetsbrev kommer jag att berätta om hur jag gick tillväga. Börja prenumerera på mitt nyhetsbrev om du inte gör det redan!

Keep you updated! Håll dig uppdaterad!


For Email Marketing you can trust

Kursdeltagaren till distanskursen Ta kontroll över din blixt, Patric Stjernström, är en talang. Här följer några bilder som han lämnade in till senaste fotouppdrag. Du kan se fler bilder från mingelfotografens Patrics kollektion på  www.efterfesten.com och www.tresexti.se. Om du vill lära dig ta liknande bilder som Patric har gjort så är du välkommen till nästa kursstart nästa vecka.

Foto Patric Stjernström

Foto Patric Stjernström

Foto Patric Stjernström

Foto Patric Stjernström

Foto Patric Stjernström

Foto Patric Stjernström

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login