Blogg

Uppdatering av Canon EOS 5D Mark II mikroprogram

Nu har det kommit nytt firmware eller mikroprogram för Canon EOS 5D Mark II. Firmware 1.1.0 finns att ladda ned på Canons hemsida. Nya programvaran gör det möjligt till att ställa in exponeringen och ISO manuellt. Att ställa in kameran manuellt när man spelar in video har jag verkligen saknat. Uppdateringen är välkommen. Stort tack till Ruir M Leal på Lightning Mods där jag fann nyheten.

I bloggen Vega har finns det några rader om den nya firmwaren.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. HDR-fotografenHDR-fotografen07-04-2009

    Det finns även en ny piratfirmware för filmare om du varit inne på fotosidan och kikat. Inget jag skulle stoppat i en så dyr kamera innan mjukvaran är färdigutvecklad.

Leave a Reply

Login