Blogg

Fullt upp med FOTOonlineskolan

Det tar längre tid än beräknat med att få färdigt nya kursplattformen FOTOonlineskolan. Den kommer sakta men säkert och banne mig, den ska vara klar den här månaden. En kurs har redan kommit igång i skolan. Ta kontroll över dina RAW-filer med 82 kursdeltagare.

logo Fullt upp med FOTOonlineskolan

Förra veckan startade fotokurserna med nya deltagare och det blir sista kursstarten på Bild och Foto. Bengt som höll i administrationen för kursplatsen fick stroke och jag fick ta över hela arbetet. Och det är också därför jag flyttar över alla kurserna till FOTOonlineskolan. Där du kommer att möta en ny kollega till mig. Dick kommer att hålla kurser i Photoshop för fotografer.

Jag fick ett mail från Sanna som gick på Ta kontroll över din kamera i juni och hon skriver:

Hej
Ville säga att jag har haft otroligt roligt under denna tid med kursen, känns lite tungt att det är över. Var på Kolmården igår med familjen och fick en hel del bra bilder! Tack vare dig och denna kurs. Är väldigt tacksam och ser fram emot att delta i fler kurser. Tack MVH/Sanna Jansson

pixel Fullt upp med FOTOonlineskolan

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login