Blogg

Duktiga kursdeltagare på fotokursen Ta kontroll över din blixt!

Under juni var fotokursen Ta kontroll över din blixt full med talangfulla kursdeltagare och många av dom fick jag förmånen att träffa på en workshop för ett par helger sedan. Fotograf Pontus Corneliusson lämnade in en väldigt bra bild till ett fotoprojekt. Han berättade att han hade tagit bilden på sin fru med endast en Nikon Speedlite SB-600 blixt. Hur man tar liknande bilder lär jag inte ut på kursen men det fina var att Pontus tog allt det han hade lärt sig på kursen och utvecklade det. Det måste jag säga är kreativt.

0907 lekmedljuset 013 Duktiga kursdeltagare på fotokursen Ta kontroll över din blixt!

Foto Pontus Corneliusson

pixel Duktiga kursdeltagare på fotokursen Ta kontroll över din blixt!

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login