Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0
Allt det du behöver veta om blixtfoto | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Allt det du behöver veta om blixtfoto

Allt om blixtfoto med modellfotografering

Lördag 15 augusti 2009 på Fem små hus i Gamla Stan i Stockholm kommer jag ha en intensivkurs i blixtfotografering. Det blir en heldag från morgon till kväll där vi kommer att gå igenom allt det du behöver veta om blixtfoto.

Vi kommer att använda begagnade blixtar som fungerar med de flesta systemkameror och många pocketkameror. Med andra ord så får du lära dig att sätta upp en mindre portabel studio med en rätt liten investering. Självklart kan du använda samma teknik även med nya blixtar. Det jag vill visa under workshopen är att du kommer långt med knappt 3,000 kr för att sätta upp en portabel studio.

Till vår hjälp så kommer vi ha en professionell makeupartist Emma Burendahl som kommer att sminka våra modeller. Modellerna använder vi i vår ljussättning med en eller flera blixtar. Det blir modell- och blixtfoto på samma dag.

Förkunskaper: Du bör ha förståelse för hur bländare, slutartid och ISO samverkar för att ha behållning av workshopen.
Utrustningskrav: Du bör ha en systemkamera eller en pocketkamera med blixtsko eller pc-synkingång. På workshopen använder vi mina blixtar och radiosändare.

Läs mer om workshopen här.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login