Blogg

En helg i Stockholm för pappas begravning

Min familj tillbringade helgen i Stockholm för min pappas begravning. Just för tillfället är tre objektiv inne på service inför mina resor till Grekland och Mexiko så jag hade bara ett 100mm f/2.0 objektiv med mig när jag fotograferade. Tur att jag har ett CPS-kort annars hade mina objektiv aldrig blivit klara i tid. Problem med autofokusen på två objektiv. Det glappar om 24-70 f/2,8 vilket ska vara rätt vanligt. Enligt en kollega så är det en av de sämsta objektiven som Canon har gjort. Det ska man få reda på nu efter inköp :-(.

Det blev en liten udda hemresa så jag vill rikta ett stort tack till alla som gav mitt stöd på Silja Line och alla på Åland som hjälpte mig. Men speciellt ett stort tack vill jag ge till min kära fru och våra gulliga barn som var förstående.

Pappa och jag delade ett intresse och det var fotografering. Det var ingen konst som han lärde mig utan det är andra stora fotografer som har gjort det. Dock ska det bli intressant att gå igenom min pappas samlingar.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login