Blogg

Fördel med en snygg fru…

…är att man har (nästan) alltid en snygg modell till hands. Hm….hon räckte fram handen efter fotograferingen och nämnde något om arvode. Artig som jag är så skakade jag hennes hand och tackade. Bilderna är rakt från kameran, förstärkt färgerna lite i Adobe Camera Raw och korrigerat exponeringen som låg lite fel för förgrunden. Du visste väl att jag ger bort en hel kurs i Adobe Camera Raw. (Du som går kursen, kommande avsnitt kommer upp i morgon. Förlåt, det körde ihop sig totalt för mig…mer detaljer kommer.)

Bilderna tagna med en Canon Speedlite 580EX II blixt med en Speedlight Pro Kit monterad på blixten. Blixten triggad med Pocket Wizard. Dock i helgen så kör jag en hårdtest av Cactus.

Jag kommer ta fler bilder med Speedlight Pro Kit och om du gillar resultatet av mina bilder så kanske du vill komma över ett eget set. Om du har får mitt nyhetsbrev så kommer du få en rabattkupong på en uppsättning. Funderar du på hur jag tog bilderna på min fru så kommer du att få steg-för-steg instruktioner hur man tar liknande bilder på min kommande workshop i Stockholm 15 augusti “All du behöver veta om blixtfoto”, välkommen! Nu endast ett fåtal platser kvar!

pixel Fördel med en snygg fru…

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Grace OlssonGrace Olsson07-29-2009

  Hej Kära Robert, Jag kan träffa dig på agusti 15 i Stockholm, ok?

 2. Robert HammarRobert Hammar07-30-2009

  Hej, Grace!

  Jag kommer att ha fullt upp med min workshop så det blir nog inte så mycket tid för en träff är jag rädd. Dock är du välkommen på middag efteråt.

  Hälsningar

  Robert

Leave a Reply

Login