Blogg

Fotoutbildningar: 1 dags fotokurs + 2 distansutbildningar i blixtfoto

allt om blixtfoto2 Fotoutbildningar:  1 dags fotokurs + 2 distansutbildningar i blixtfotoAtt fotografera med olika typer av blixt kan vara nog så svårt. I kommande workshop Allt det du behöver veta om blixtfotografering får du veta allt om att fotografera med blixt. Du får en dags fotoutbildning i hur du hanterar allt från begagnade småblixtar till nyare modeller av Nikon Speedlight eller Canon Speedlite.

Inte nog med att du får lära dig fotografera med blixt så kommer vi att gå in på studiofotografering både inom- som utomhus. En professionell makeupartist kommer sminka några modeller som kommer vara till vårt förfogande under vår fotokurs. I stället för att du får ett kurshäfte av mig på workshopen så kommer du istället få två stycken fotoutbildningar på distans i form av två fotokurser online, Ta kontrollen över din blixt och Ta kontrollen över (blixt-) ljuset värt 2,980 kr. Du kan läsa allt om workshopen här på min blogg Robert Hammar Photography.

På workshopen och fotoonlinekurserna kommer vi att gå igenom allt från att kontrollera ljuset från hårt till mjukt ljus, olika typer av ljusmodifierare, begagnade vs. nya blixtar, fotoblixttillbehör som Pocket Wizard och billigare alternativ som Cactus, balansera ljus, ljusmätning, porträttfotografering såväl som produktfotografering och det blir mycket modellfoto.

Om du vill ta del av min portfölj och mitt arbete så gå in på min andra hemsida www.roberthammar.com. Där finner du exempel på bilder jag tar mest, dvs bröllopsfotografering. Fler av mina fotoutbildningar hittar du på FOTOonlineskolan (under arbete), men kurserna finns upplagda där och är i full gång.

Jag håller workshopen och distansutbildningarna i samarbete med FOTOonlineskolan och Kaffebrus. Välkommen med din anmälan!

pixel Fotoutbildningar:  1 dags fotokurs + 2 distansutbildningar i blixtfoto

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login