Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Fotoutbildningar: 1 dags fotokurs + 2 distansutbildningar i blixtfoto | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Fotoutbildningar: 1 dags fotokurs + 2 distansutbildningar i blixtfoto

allt_om_blixtfoto2Att fotografera med olika typer av blixt kan vara nog så svårt. I kommande workshop Allt det du behöver veta om blixtfotografering får du veta allt om att fotografera med blixt. Du får en dags fotoutbildning i hur du hanterar allt från begagnade småblixtar till nyare modeller av Nikon Speedlight eller Canon Speedlite.

Inte nog med att du får lära dig fotografera med blixt så kommer vi att gå in på studiofotografering både inom- som utomhus. En professionell makeupartist kommer sminka några modeller som kommer vara till vårt förfogande under vår fotokurs. I stället för att du får ett kurshäfte av mig på workshopen så kommer du istället få två stycken fotoutbildningar på distans i form av två fotokurser online, Ta kontrollen över din blixt och Ta kontrollen över (blixt-) ljuset värt 2,980 kr. Du kan läsa allt om workshopen här på min blogg Robert Hammar Photography.

På workshopen och fotoonlinekurserna kommer vi att gå igenom allt från att kontrollera ljuset från hårt till mjukt ljus, olika typer av ljusmodifierare, begagnade vs. nya blixtar, fotoblixttillbehör som Pocket Wizard och billigare alternativ som Cactus, balansera ljus, ljusmätning, porträttfotografering såväl som produktfotografering och det blir mycket modellfoto.

Om du vill ta del av min portfölj och mitt arbete så gå in på min andra hemsida www.roberthammar.com. Där finner du exempel på bilder jag tar mest, dvs bröllopsfotografering. Fler av mina fotoutbildningar hittar du på FOTOonlineskolan (under arbete), men kurserna finns upplagda där och är i full gång.

Jag håller workshopen och distansutbildningarna i samarbete med FOTOonlineskolan och Kaffebrus. Välkommen med din anmälan!

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login