Blogg

Workshop i blixt- och modellfoto i helgen

Nu på fredag drar jag över till Stockholm för att hålla i en workshop i blixt- och modellfoto. Det blir allt du behöver behöver veta om blixtfoto från klockan 9:00 på morgonen till 18:00 på kvällen. Och det slutar inte där för workshopen forsätter online i ytterligare 6 veckor på två distanskurser. Beroende på hur man räknar så kan man i princip säga att workshopen kostar 610 kr. Läs mer om workshopen här.

Vad kan du då förvänta dig på workshopen? Låt bilderna från förra workshopen i Uppsala svara på frågan. All fotografierna är tagna med småblixtar.


Workshop i blixtfoto, Uppsala – Images by Robert Hammar

Make-up: Elin Jansson
Modeller i turordning: Idris Danishmand, Bia Sakrak, Peetu Sillanpää, Pernilla Ehrixon

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login