Blogg

Diego, ny familjemedlem

För några veckor sedan innan jag stack iväg till Mexiko fick vi en ny familjemedlem. Det blev aldrig tillfälle att fotografera Diego. Idag blev det en session på köksbordet. Ljuskällorna var småblixtar från Nikon och Canon. Välkommen Diego!

by robert hammar 130909 6833 copy Diego, ny familjemedlemby robert hammar 130909 6838 copy Diego, ny familjemedlemby robert hammar 130909 6844 copy Diego, ny familjemedlemby robert hammar 130909 6851 copy Diego, ny familjemedlem

pixel Diego, ny familjemedlem

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. TussTuss09-16-2009

  Hej!
  Jätte fina bilder och hunden är jätte söt.
  Hur får du bakgrunden vit, är det med bakgrundspapper? Vad sitter den på eftersom man ser en spegling?

 2. Robert HammarRobert Hammar09-16-2009

  Hej, Tuss!

  Tack för att du tittar in på min blogg. Hunden är placerad på en tunn plexiglasskiva. Bakgrunden är en upplyst vit köksvägg.

  Hälsningar,

  Robert

Leave a Reply

Login