Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Känsligt med bikinibilder hos Flickr? | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Känsligt med bikinibilder hos Flickr?

För ett tag sedan fick jag alla mina bilder på mitt konto hos Flickr klassade som känsliga. Efter omklassningen av mina bilder gick jag igenom alla de bilder jag har på mitt konto hos Flickr Robert Hammar Photography och klassade om bland annat bikinibilder till att vara känsliga. Sedan fick en representant på Flickr gå igenom mitt konto på nytt. Terrence gick igenom mitt konto och till slut godkände han kontot efter min omklassning. Jag fick ett meddelande från honom där de berättar vad som ska klassas som känsligt och vilka bilder ska ha en hårdare klassning.

Female breasts, bare/thong bottom, see through topless nudity, pasties, etc.. images need to be marked as “moderate”.

Genitalia/pubic hair images need to be marked as “restricted”.

Vad jag förstår så skulle inte bilder på kvinnor i bikini vara känsligt, eller är det känsligt? Jag testar med senaste uppladdningen och ställer frågan till Flickr. Bilderna är tagna början av den här månaden september i Puerto Vallarta i Mexiko. Flera av bilderna var mitt tävlingsbidrag på Ujena Jams tävling där jag slutligen placerade mig bland dom fem bästa fotograferna.

_by_robert_hammar_280809_0196by_robert_hammar_300809_1045by_robert_hammar_300809_0961by_robert_hammar_030909_4189by_robert_hammar_030909_3169by_robert_hammar_020909_2819by_robert_hammar_010909_2433by_robert_hammar_010909_2212_by_robert_hammar_280809_0314by_robert_hammar_050909_5001pamela_by_robert_hammar009by_robert_hammar_310809_1985by_robert_hammar_310809_1381

by_robert_hammar_300809_11051by_robert_hammar_030909_4113-copy

top20_by_robert_hammar28

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login