Blogg

Ute med Elinchrom Quadra

Jag har kompletterat min fotoutrustning med en Elinchrom Ranger Qudra inköpt på Rajala i Helsingfors. Rajala finns även i Stockholm fd Film och Video. Quadran i Finland är 4,000 kr billigare så det kanske kan vara värt med ett besök till Helsingfors från Stockholm.

Quadran ger 400W vid full effekt mot en småblixt som ger ca 60W. Det gör att Quadran motsvarar 7 småblixtar. Det gör att utomhusfotograferingen blir mycket lättare med Quadran speciellt när man fotograferar helkropp. Bilderna här nedan är tagna vid bländare f/5,6 – 8 med en slutartid på 1/200 sekund.

by_robert_hammar_031009_7305 copy_1

Elinchrom Ranger Qudra - Antonia by Robert Hammar

Elinchrom Ranger Qudra - Antonia by Robert Hammar

Elinchrom Ranger Qudra - Luminia by Robert Hammar

Elinchrom Ranger Qudra - by Robert Hammar

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Grace OlssonGrace Olsson10-05-2009

    Robert, excellent shots.congrats

    P.S.: Robert, I sent message to your email, flickr and u did not answer…what happened?did u receive?

  2. Grace OlssonGrace Olsson10-05-2009

    the photos are beautiful but the nature, Robert, gives the chance to take excellent shot.
    Have a nice day

Leave a Reply

Login