Blogg

Höst i Finland

Nu har hösten kommit till södra Finland och Vanda där vi bor. Vi gick ut på en söndagspromenad och jag packade ned nya Elinchrom Quadran i ryggsäcken. Fotograferade med ett blixthuvud med och utan paraply. Objektiv 100mm f/2,0 och 24-70mm f/2,8 med Canon 5D. Som du kan se i bilderna så var det soligt ute. Solen använde jag som separationsljus medan blixtljuset från Quadran fick vara huvudljuset.

Olivia Hammar, fotograferat med Elinchrom QuadraOlivia Hammar, fotograferat med Elinchrom QuadraLuminia Hammar, fotograferat med Elinchrom QuadraLuminia Hammar, fotograferat med Elinchrom Quadra

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. Gordon DellGordon Dell10-18-2009

  Oj, verkligt tjusiga höstbilder med din dotter i förgrunden! Är du ledig för nya uppdrag? Foto i fokus söker en ny moderator. Du kanske är intresserad av en comeback? Snabba dig på i så fall för kandidaterna är nog ganska många!

  Lycka till!

 2. Robert HammarRobert Hammar10-20-2009

  Tack, jo det finns alltid utrymme för flera fotouppdrag. Du är välkommen med en förfrågan. Jag är rätt upptagen med alla fotokurser på FOTOonlineskolan så det blir ingen comeback på Foto iFokus.

  Bästa hälsningar

  Robert

Leave a Reply

Login