Blogg

Ny workshop i studiofotografering

Nu drar jag igång en ny fotoutbildning och workshop i studiofotografering med småblixtar. Workshop – Studio on location är en fortsättningskurs till Workshop – Bemästra blixtfoto. I grundkursen får du allt ifrån baskunskaper till mer avancerade blixttekniker.  I fortsättningskursen tar vi ett steg längre och lär oss sätta upp en studio on location. Här får du lära dig studiofotografering med småblixtar. Vi kommer att gå igenom allt ifrån hur vi sätter upp ljuset och mixar omgivande ljus med blixtljus till hur vi arbetar med våra modeller.

Workshop – Studio on location

  • En heldag workshop i studiofotografering med modell
  • 12 lektionspass på distans med laddat innehåll, övningsuppgifter och forum
  • Uppföljning under ett helt år

Fotoutbildningen börjar med en heldag workshop för att fortsätta med en distansutbildning på 12 lektionspass på FOTOonlineksolan.

workshop studiofotografering Ny workshop i studiofotografering

Läs mer om workshopen!

Här är några exempel på porträtt som du kan ta efter att ha genomgått fotoutbildningen. Bilderna här nedan har jag tagit i ett helt vanligt konferensrum på ett kontor. När jag satte upp blixtarna så utgick jag ifrån grunderna i ljussättning, se bilden innan, för att sedan bygga på med ljusmodifierare, hårljus, fondljus och separationsljus. Det är något som du också kan lära dig för att sedan ta liknande bilder hemma, på kontoret, på festplatsen eller varför inte utomhus.

by robert hammar hanna 06 Ny workshop i studiofotograferingby robert hammar hanna 01 Ny workshop i studiofotografering

by robert hammar hanna 04 Ny workshop i studiofotograferingby robert hammar hanna 05 Ny workshop i studiofotograferingby robert hammar hanna 03 Ny workshop i studiofotograferingby robert hammar hanna 02 Ny workshop i studiofotografering

pixel Ny workshop i studiofotografering

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login