Blogg

Novemberstart för fotokurser på FOTOonlineskolan

Första onsdagen varje månad så drar fotokurserna igång på nytt. På onsdag drar novemberkurserna igång på FOTOonlineskolan. Förra helgen var jag över till Sverige för att hålla  i en workshop på lördagen, och på söndagen passade jag på att ta bilder till kursplatsens hemsida. Bygga hemsidor är ett pusslande och det tar tid. Förhoppningsvis kommer jag till en dag där jag känner mig nöjd med sidan på FOTOonlineskolan. Men det en del arbete för att framsidan ska se bra ut, dock pågår kurserna för fullt bakom kulisserna. Här följer några bilder jag har tagit med snootade blixtar tagna senaste två helgerna.

Fotokurser på fotoonlineskolan

fotokurser_fotoonlineskolan_blixtkurs

rikard_by_robert_hammar_02

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Mattias WirfMattias Wirf11-06-2009

    Lycka till Robert 🙂

Leave a Reply

Login