Blogg

Fullsatt – Workshop – Studio on Location

Workshopen – Studio on Location 29 november är nu fullsatt. Jag har valt att begränsa antalet deltagare till max 6 stycken för att alla ska kunna få möjlighet till att fotografera under dagen. Vi kommer att ha tillgång till en duktig fotomodell som backas upp med en makeupartist. Nästa workshop är 28 februari 2010.

workshop robert hammar1 Fullsatt – Workshop – Studio on Location

pixel Fullsatt – Workshop – Studio on Location

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Robert HammarRobert Hammar11-12-2009

    Det ser ut som om jag kommer att få en sen avbokning till Workshopen i Studiofotografering on location söndag 29 november. Saken är ännu inte bekräftad men jag vill ändå gå ut redan nu till dig och undrar om du är intresserad av att delta på workshopen.

    Du kan läsa mer om workshopen på följande sida; http://www.fotoonlineskolan.se/index.php/fotokurser/workshop/workshop-studio-on-location/detaljplan-workshop-studio-on-location/.

    Välkommen med din intresseanmälan.

Leave a Reply

Login