Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Onsdag 2 december start för fotokurserna | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Onsdag 2 december start för fotokurserna

Just nu pågår fotokurserna som bäst på FOTOonlineskolan. Första onsdagen varje månad har vi en ny kurstart för fotokurserna. Det gör att nästa start blir onsdag 2 december. Kurserna är på distans och du har tillgång till kursen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Det gör att du kan studera i din egen takt utan att någon annan håller dig tillbaka.

På fotokurserna ger jag dig fullt stöd med snabb återkoppling så att du snabbt ska kunna lära dig nya färdigheter i fotografering. Varje kurs är indelade i flera olika kursavsnitt med övningsuppgifter till varje avsnitt. Övningarna eller fotoprojekten hjälper dig att förstå innehållet.

Du kan testa en fotokurs helt gratis. Jag bjuder på en fotokurs, Ta kontroll över dina RAW-filer. Fotokurserna kostar normalt från 1,460 kr. Kursen är på fyra avsnitt men utan några övningsuppgfiter. Du kan påbörja kursen redan idag.

Jag hoppas få se dig vid nästa kursstart. Vi ses på FOTOonlineskolan!

Fotograf

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. Mattias WirfMattias Wirf11-18-2009

    Lycka till 🙂 Själv håller jag på att ser över med nya grejer till min kurser, nyhetsbrev etc. Tog lite inspiration från din fotoonlinskolan 😉

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login