Blogg

Självporträtt

Jag tog några bilder på mig själv under kvällen. Det var ett himla slit att sätta upp all ljussättning med tre kvällströtta döttrar springandes omkring benen på en. Olivia hjälpte till att trigga kameran via en Pocket Wizard och bilderna laddes upp direkt till datorn och Lightroom. Datorn hade jag framför mig så jag kunde resultatet direkt på en större bildskärm. Huvudljus och hårljus, samt två blixtar mot bakgrunden. Skuggorna lättade jag upp med två reflexskärmar.

Bilderna kommer jag använda i min egen marknadsföring och i mitt CV. Vad tror du, duger fotografierna?


Robert Hammar – Images by Robert Hammar

pixel Självporträtt

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login