Blogg

Soft hud med filter från Topaz

Jag håller på att testa ett filter från Topaz Labs och jag måste säga att resultatet är riktigt fantastiskt. Eller vad tycker du själv? Jag har använt Topaz Clean 2 och du kan också ladda hem din 30 dagars testversion av filtret. Nu underlättar det om grunden är bra som med en bra makeup. Makeupartisten Elin Jansson från Uppsala gjorde makeupen och Louise Flink satt som modell.

Här nedan kan du jämföra vilken effekt filtret har på ett porträtt jag tog på senaste workshopen i Uppsala. Modellen ljussatte vi med hårt ljus som du kan se när övergången mellan ljus och skugga är väldigt skarp.

photoshop retusch Soft hud med filter från Topaz

pixel Soft hud med filter från Topaz

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login