Blogg

Mer tid åt FOTOonlineskolan

Något som har dragit ut på tiden är att få hemsidan klar till FOTOonlinskolan. Däremot bakom kulisserna så har det varit full aktivitet. På själva kursplattformen så är det dagligen en aktivitet bland kursdeltagarna i fotokurserna.

Min tanke är att jag ska nu försöka få hemsidan klar senast nu under december. Det är också min förhoppning att vi ska kunna köra igång med några nya kurser till nästa kursstart. 6 januari 2010 är det en ny start för fotokurserna. Du får gärna prova på en fotokurs. Ta kontroll över dina RAW-filer är helt gratis. Registrera dig bara på kursplatsen och du kan påbörja kursen redan nu.

Bilden här nedan är ett självporträtt. Kameran har jag utlöst trådlöst med Pocket Wizard. Radiosändaren håller jag i handen. I Photoshop har jag sedan frilagt bilden med hjälp av ett filter från Topaz Labs ReMask2

robert-hammar_fotoonlineskolan

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login