Blogg

Nya bilder till portfolion

Förra helgen var jag över till Stockholm och Uppsala. Det blev en helt fantastisk helg med en massa fotograferande i Christer Löövs nya studio. Christer driver PhotoCraft med en egen studio. Studion är Uppsalas största och kommer att finnas till uthyrning med eller utan studioutrustning.

Vi fotograferade Sigrid Greens nya kollektion under lördagen och på söndagen blev det bröllopsklänningar för Hefa i Uppsala. Själv fick jag många fina bilder på vackra modeller. Det blir svårt att välja ut vilka bilder som åker in på min hemsida. Dock underlättar det när modeller och makeupartisterna gör sina val till sina fotoportföljer.

Nästa gång jag åker över till studion är för att hålla i en workshop i blixtfoto och förhoppningsvis blir det en kurs i studiofotografering dagen efter. Läs mer om kommande workshops!

by roberthammar Nya bilder till portfolion

pixel Nya bilder till portfolion

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. MariaMaria04-16-2010

    Jag gillar bilden! 🙂 Ska nu kika runt lite…

    Hälsar
    Maria

Leave a Reply

Login