Blogg

Att bevittna en begravning genom kameran

För ett par veckor sedan var jag med och bevittnade en begravning i Helsingsfors Gamla kyrka genom kameran. Här är några av de bilder som jag har gjort i ordning till den avlidnes släkt. I kyrkan valde jag att inte fotografera med blixt som jag i normala fall hade gjort i samband med ett bröllop. Men för övrigt skilde inte en begravning nämnvärt mycket från ett bröllop. Lika högtidligt skulle jag vilja påstå att det var.


Begravning i Helsingfors – Images by Robert Hammar

pixel Att bevittna en begravning genom kameran

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login