Blogg

Öppet hus i Uppsalas Största fotostudio

Förutom mitt eget fotograferande så driver jag också kursplattformen FOTOonlineskolan. Under året har jag haft några workshops i Photocrafts studio i Uppsala. Det är största hyrstudion i Uppsala. Det är bekvämt att ta sig till studion även från Stockholm.

I samarbete med Christer Lööv som driver studion bjuder vi in till Öppet Hus till Uppsalas största hyrstudio. Kom in för en koppkaffe och en visning av fotostudion. Christer Lööv på Photocraft visar dig runt i den 200 kvm stora fotostudion. Jag som driver FOTOonlineskolan finns på plats om berättar gärna mer om mina om workshops och fotokurser på distans. Kom gärna in även om du inte fotograferar, kanske kan Christer eller jag förverkliga din eller ditt företags fotoidé.

Läs mer här!

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login