Blogg

Uppdatering av blogg

Jag formligen ramlade över ett WordPress tema som heter inFocus. Det tog en del tid att komma underfund med hur temat fungerar. Det är en hel del inställningar man kan göra och jag har modifierat den en del så att den passar min smak och går i hand med min andra site www.roberthammar.com. Först var min tanke att jag skulle kombinera bloggen och hemsidan till ett men det är ett projekt som blir för stort för mig. Även om jag försöker göra det enkelt för mig så är det en hel del pyssel med att ro i land med ett nytt utseende. Jag har i vilket fall kommit en bit på vägen men mycket arbete återstår.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login