Blogg

Ny look av hemsidan och bloggen

Helgen gick åt att bygga på min blogg och hemsida. Strukturen och texterna är nu på plats. Det som återstår är att korrigera min text och få in bilder till de olika gallerierna som ligger upplagda på PhotoShelter. Om du tar en närmare titt på de olika sidorna under rubriken Portfolio så kanske du ser att jag har bäddat in ett bildspel. Bildspelen är länkade till PhotoShelter och när jag uppdaterar gallerierna där så uppdateras också den här hemsidan.

Du kan också bädda in mina gallerier på din blogg eller hemsida om du skulle vilja det. Varför skulle jag vilja det? När du väl har bäddat in mitt bildspel på din hemsida så kan dina besökare länkas vidare till min hemsida. På så sätt för jag ökad exponering på Internet och fri marknadsföring. Väldigt smart verktyg dom har skapat.


Jonna & Marcelo Wedding showcase – Images by Robert Hammar

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. TessanTessan08-02-2010

    Hur gör man för att bädda in dina gallerier på sin blogg?
    //Tessan

  2. Robert HammarRobert Hammar08-02-2010

    Det är superenkelt Tessan, klicka på “SHARE” och plocka länken. Välj mellan “Embed” (du lägger in länken i HTML-läge), “Link” eller Email.

    Superhärlig funktion. Mina kunder, vänner och släktingar kan lätt lägga upp sina favoritbilder på sin hemsida, blogg eller ex Facebook.

Leave a Reply

Login