Blogg

Kontaktformulär till WordPress

I min artikel Nya Plugins installerade på WordPress skrev nämnde jag “Contact Form 7, enkelt kontaktformulär som jag har modifierat lite“. Efter installationen så började det komma in massor med mail. Jag kan starkt rekommendera att inte installera den pluginen.

Använd någon form av kontaktformulär där sändaren måste bekräfta att han är en människa och inte en robot. Jag har en bra mycket säkrare kontaktformulär på min andra WordPress hemsida/blogg, www.fotoonlineskolan.se. Där har jag Secure and Accessible PHP Contact Form.

Hoppas det är till någon hjälp för dig!

pixel Kontaktformulär till WordPress

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login