Blogg

Jobbat en del med portfolion…

Under veckan har jag fått förmånen att utnyttja Uppsalas största fotostudio. Det har gett mig möjligheten till att ta en hel del fotografier och utvecklas som fotograf. Stort tack till modellen Anna, makeupartisten Amanda Lippert och studioägaren Christer Lööv som har gjort det möjligt att ta nedanstående foto av Anna.

Exclusive cars


Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. LennartLennart08-28-2010

  Woooooawww… Förstår nu att vissa hoppade högt… Även kritiska jag gjorde det 🙂
  Grattis Robert och kör så det ryker 😉

 2. Robert HammarRobert Hammar08-28-2010

  Tack Lennart! Bilden är förutom texten helt oredigerad, straight out from the camera…

 3. CalleCalle08-28-2010

  Exlusive cars? 😉

 4. Robert HammarRobert Hammar08-28-2010

  Fixat nu, Calle!

Leave a Reply

Login