Blogg

Svensk fotomodell och en italiensk bil

Förra veckan arbetade jag och Uppsala fotografen Christer Lööv med ett fotouppdrag åt bildtillbehörsfirman Generatorservice. Vi höll till i fotostudion i Uppsala. Det blev ett väldigt intressant fotoprojekt för oss eftersom ingen av oss två fotografer hade ljussatt en bil tidigare. Det gick en hel dag till att sätta ljuset för bilen. Den andra dagen ägnade vi tiden åt att fotografera Lamborghinin tillsammans med olika fotomodeller.

Tredje dagen när vi skulle enbart fotografera bilen gjorde vi en del förbättringar på ljussättningen. Det gjorde att vi blev av med alla ljusreflexer i lacken. Nu i efterhand när jag jämför de olika uppsättningarna med varandra så tycker jag bättre om när det är reflexer i bilen. Först ut bilder från andra dagen.


Lamborghini – Images by Robert Hammar

Makeup: Amanda Lippert

Modell: Thereze Andersson

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login