Blogg

Ny fotosession uppe på Modellbilder

En fotosession med samma Lamborghini i bakgrunden som tidigare fast med en annan modell och en annan look på bilderna ligger uppe på Modellbilder. Fotografering och ljussättning liksom bildredigeringen har jag gjort. I Photoshop har jag kombinerat olika tekniker och använt mig av bland annat ett filter från Topaz Labs som heter Adjustment 4. Bilderna är tagna i Photocrafts studion i Uppsala.

Det var modellens andra modellfotografering och jag tycker att hon trots det var riktigt duktig. Anna Panterfors hittade jag på Modellbilder, som är en mötesplats för fotografer, makeupartister och fotomodeller.

Golden Lamborghini

Fotomodell: Anna Panterfors

Makeup: Amanda Lippert

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login