Warning: mysql_query(): Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1804

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/seo-booster-pro/seo-booster.php on line 1804
Ett fix i Photoshop | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Fix i Adobe Photoshop

Kollegan och Uppsala fotografen Christer Lööv bad mig om lite hjälp med ett Photoshopfix. Han hade tidigare fotograferat personal på ett företag och såg först i efterhand att en reflexskärm i silver gav en konstig färgad reflex på damens vänstra sida. Om man ser att man får problem med reflexer i glasögonen under personalfotograferingen så kan man 1) vinkla glasögonen lite ned mot golvet genom att höja bågarna något bakom öronen eller 2) höja upp och vinkla reflexskärmen lite ned mot golvet. Men det är alltid enkelt att vara efterklok. Räddningen kan vara Photoshop.

Jag antog utmaningen och fixade till bilden i efterhand i Photoshop CS5. Personalfotot nedanför är fotograferat av Christer Lööv och jag har tagit bort den gröna fläcken som du ser i den övre bilden till höger. Nedre bilden är den redigerade versionen, och personligen tycker jag att det blev riktigt bra, eller vad tycker du?

Bildbehandling i Photoshop

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login