Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 0
Heldagsfotografering med Elinchrom Quadra | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Workshop i blixtfotografering

En workshop blixtfotofullspäckad heldags workshop i blixtfotografering. Under hösten kommer det att finnas tre tillfällen för workshopen 2-Lights. Läs mer på FOTOonlineskolan där jag berättar varför workshopen heter 2-lights.

Mer information om workshopen hittar du här eller ladda hem produktbladet här!

Heldagsfotografering med Elinchrom Quadra

Tanken med fotokursen och workshopen är att vi ska kunna fotografera med en enkel och lätt utrustning. En fotoutrustning som du lätt tar med dig på olika fotouppdrag som på min senaste företagsfotografering. I min ljussättning använde jag ett set Elinchrom Quadra och tre stycken Nikon Speedlights. I ett kommande blogginlägg kommer jag berätta mer om den fotograferingen.

Workshopen har vi i en stor bekväm studio i Uppsala. Studion är på 200 kvm och det finns gott om utrymme för alla deltagare. Vi kommer att ha en erfaren modell på plats. Du kommer att komma hem med en massa kunskap i blixtfoto och en hel del bilder.

Priset för workshopen är 3,250 kr. En distanskurs följer med utan extra kostnad värd 3,250 kr.

Är du en vän med mig på Facebook så får du 500 kr i vänrabatt. Se till att lägga till mig som din vän på Facebook för att få rabatten.

Robert Hammar | Skapa en profillänk

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login