Warning: Declaration of mysiteDescriptionWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 45

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87

Warning: Declaration of mysiteResponsiveMenuWalker::end_el(&$output, $item, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::end_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/themes/infocus-new/lib/classes/menu-walker.php on line 87
Produktfotografering | Robert Hammar Photography | Fotograf Stockholm Uppsala Helsingfors

Blogg

Produktfotografering, enkla bilder i fotostudion

Det som jag tycker är kul med produktfotografering är att du kan verkligen ta dig tid till att testa dig fram med olika ljusuppsättningar. Under den här veckan har jag haft förmånen att tillbringa mycket tid i fotograf Christers Löövs studio i Uppsala. I dag testade jag mig själv och vad jag kunde göra på ett litet ljusbord. Testande och eftertanke var ledordet för att komma fram till de bilder jag presenterar här nedan i inlägget.

Jag har en kurs som jag kör på FOTOonlineskolan som går under namnet Ta kontroll över din produktfotografering. I kursen ger jag dig verktygen och min största förhoppning är att du kan ta liknande bilder som jag har tagit i det här inlägget.

Jag frågade Eva Levin vad hon tyckte om instruktionsfilmerna som jag har på kursen Ta kontroll över din produktfotografering, och svarade med följande rader:

Jag har precis sett filmerna. De var mycket bra. Gav mig värdefull kunskap om hur jag kan börja redigera mina bilder hädanefter. Så var det hm konstruktiv kritik jag tycker dina kurser är superba och har lärt mig så oehört mycket att jag t.o.m nu ska ge ut en liten “godiskokbok” med egna bilder. Jag kommer med glädje att fortsätta skriva in mig på dina kurser.

Kurserna jag har gått tycker jag har varit bra uppbyggda. Övningsuppgifterna får en att tänka efter och tvingar en att experimentera vilket leder till att man lär sig mer. Inget har gett mig så mycket kunskap som de bilder jag har tvingats arbeta med och gjort många misstag med. Feedbacken har varit mycket konstruktiv och lärorik. Jag tycker helt enkelt att kurserna ger mycket kunskap och leder till att man får en mycket roligare fotografering.

Ser fram emot min nästa kurs

Eva Levin

Eva, du gjorde mig väldigt glad när du gav mig den feedbacken. Jag önskar inget annat nu än att du tar dig fram i din fotografering och blir en riktigt duktig fotograf.

Jack Daniels

Jack Daniels dark Background

Första onsdagen varje månad är det en ny start för alla fotokurser på FOTOonlineskolan. Kursen Ta kontroll över din produktfotografering är på hela 12 veckor.

Självklart är du välkommen att höra av dig till mig om du vill ha bilder på dina produkter utan att göra det själv. Från och med 1 november kommer att jag vara stationerad i Stockholm och Uppsala området för olika fotouppdrag.

Related Posts with Thumbnails

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. I am really impressed with your writing skills
  as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it
  yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this
  one nowadays.

 2. Hi! I’ve been reading your site for a while now and finally
  got the courage to go ahead and give you a shout out
  from Humble Tx! Just wanted to mention keep up the excellent job!

Leave a Reply


Warning: Declaration of sk2_captcha_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_captcha_plugin.php on line 70

Warning: Declaration of sk2_referrer_check_plugin::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_referrer_check_plugin.php on line 78

Warning: Declaration of sk2_pjw_simpledigest::output_plugin_UI() should be compatible with sk2_plugin::output_plugin_UI($output_dls = true) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_pjw_daily_digest_plugin.php on line 277

Warning: Declaration of sk2_rbl_plugin::treat_this($cmt_object) should be compatible with sk2_plugin::treat_this(&$cmt_object) in /home/fotoense/public_html/roberthammar.com/wp-content/plugins/SK2/sk2_plugins/sk2_rbl_plugin.php on line 342

Login