Blogg

En fotoartikel av mig på amerikanska Prophotoresource

Chris Mitchell på Prophotoresource.com hörde av sig till mig och frågade om inte jag kunde delta som en gästskribent med en artikel om fotografering. Självklart sa jag och skriver gärna om en porträttfotografering jag hade för en tid sedan inne i centrala Helsingfors här i Finland. Sedan i onsdags finns min fotoartikel publicerad på den amerikanska fotosajten Prophotoresource.com, ta en titt!

prophotoresource En fotoartikel av mig på amerikanska Prophotoresource

pixel En fotoartikel av mig på amerikanska Prophotoresource

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

  1. febtenfebten06-30-2016

    LED corn light, 20W SMD2835 112pcs, 6sides aluminum, 360degree beam angle, warm/natural/cool white, 85-265VAC, 50Hz-60Hz, over 50,000 hours lifespan. – See more at: http://www.febten.com/SMD2835-20W-LED-Corn-Lighting-6Sides.html#sthash.VhS40vQx.dpuf

  2. AndreasAndreas03-02-2017

    Tänkte bara säga att, artikel du länkar till finns inte kvar längre.
    Mvh Andreas

Leave a Reply

Login