Blogg

Lyckad workshop hos Kaffebrus i Ystad

I skrivandes stund är jag på väg tillbaka från en lyckad workshop i studiofotografering hos Kaffebrus. Kursdeltagarna fick lära sig grunderna i lyckad studiofotografering. Vi fick lära oss att det går att få ett professionellt resultat med väldigt enkla hjälpmedel. Det visade sig att Kaffebrus säljer helt underbara småblixtar för bara 1,100 kr som fungerade klockrent med radiosändaren Phottix. Med olika ljusmodifierare  som paraplyer, beautydishar, softboxar mm så kunde vi skapa bilder med underbart ljus även med småblixtar.

Stort tack till Henrik och Sofia på Kaffebrus och till duktiga modellen Elna som jag fann på Modellbilder.se. Nedan några bilder från workshopen. De två första bilderna är tagna med blixt på kameran och en blixt uppställd intill modellen. Resterande bilder är tagna med olika ljusmodifierare.

 Lyckad workshop hos Kaffebrus i Ystad
Workshop hos Kaffebrus med modellen Elna – Images by Robert Hammar

pixel Lyckad workshop hos Kaffebrus i Ystad

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

 1. DanneDanne11-02-2013

  Bra kurs, rekommenderas!

 2. Robert HammarRobert Hammar12-28-2013

  Tack Danne! Nu har jag själv hittat tillbaka till min hemsida. Tänkte damma av den och komma igång med skrivandet. Bästa hälsningar/Robert!

 3. Ludwig SörmlindLudwig Sörmlind11-24-2014

  Hej!

  Det här är visserligen ett inlägg från 2010 men jag tänkte ändå passa på att skriva här. Jag hittade hit via fotobloggar.nu alldeles nyss där du låg bland de 25 första. Grattis till det, tyvärr så är url:en som är länkad på fotobloggar http://www.roberthammar.se/index.php/blog/ och det ger en härlig 404:a. Detta är kanske något som du vill ändra på så att man kommer till rätt sida. Vill du inte ändra på det så får du helt enkelt glömma bort den här kommentaren. :)

  Väl mött!

 4. febtenfebten06-30-2016

  LED corn lighting, 40W SMD2835 196pcs, 6sides aluminum, 360degree beam angle, warm/natural/cool white, 85-265VAC, 50Hz-60Hz, CE/RoHS approved, over 50,000 hours lifespan. – See more at: http://www.febten.com/SMD2835-40W-LED-Corn-Lighting-6Sides.html#sthash.PvLphmOe.dpuf

Leave a Reply

Login