Blogg

Lyckad workshop hos Kaffebrus i Ystad

I skrivandes stund är jag på väg tillbaka från en lyckad workshop i studiofotografering hos Kaffebrus. Kursdeltagarna fick lära sig grunderna i lyckad studiofotografering. Vi fick lära oss att det går att få ett professionellt resultat med väldigt enkla hjälpmedel. Det visade sig att Kaffebrus säljer helt underbara småblixtar för bara 1,100 kr som fungerade klockrent med radiosändaren Phottix. Med olika ljusmodifierare  som paraplyer, beautydishar, softboxar mm så kunde vi skapa bilder med underbart ljus även med småblixtar.

Stort tack till Henrik och Sofia på Kaffebrus och till duktiga modellen Elna som jag fann på Modellbilder.se. Nedan några bilder från workshopen. De två första bilderna är tagna med blixt på kameran och en blixt uppställd intill modellen. Resterande bilder är tagna med olika ljusmodifierare.

 Lyckad workshop hos Kaffebrus i Ystad
Workshop hos Kaffebrus med modellen Elna – Images by Robert Hammar

pixel Lyckad workshop hos Kaffebrus i Ystad

About the Author

Robert HammarRobert Hammar is a international award winning wedding photographer based in Helsinki Vantaa Finland. Wedding photography service with an studio on location world wide.View all posts by Robert Hammar →

Leave a Reply

Login