Om fotografen

En professionell fotograf

Riktiga porträtt av verkliga människor i det verkliga livet. I en miljö där de lever och trivs som bäst.  Mitt namn är Robert Hammar och jag är född och uppvuxen i Stockholm Sverige. Nu bor jag med min underbara familj i en finsk stad som heter Vanda nära Helsingfors och Helsingfors-Vanda flygplats.

Jag har specialiserat mig på livsstilsfotografering on location. Riktiga porträtt av verkliga människor i det verkliga livet, fotoreportage av bröllop, barn, familj evenemang, mode och glamour. Av de bilder du kan se i mina gallerier, blogg och hemsida så får du lära dig att jag är mångsidig i mitt fotograferande vilket gör att det inte finns något som hindrar mig till små som större fotouppdrag.

En professionell fotograf för små och stora fotouppdrag med studio on location. Min stil är baserad på år av erfarenhet och jag har inspirerats av att arbeta med andra stora fotografer. Jag tar med mig min studio till dig och arbeta på plats världen över, berätta var  jag ska fotografera, och jag kommer dit där du är.

Ta en titt i mina gallerier och om du gillar det du ser i min fotoportfolio, vänligen ta kontakt med mig. För prisförslag och paket kontakta mig, ett anpassat paket kan utformas för att tillgodose specifika behov, be om en offert.

Bästa hälsningar!

Fotograf Robert Hammar
STOCKHOLM | UPPSALA | HELSINGFORS

Robert Hammar | Skapa en profillänk
754782737.762.898787126 Om fotografen
© Robert Hammar Photography 2008-2010 | Allt material på denna hemsida är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.

Login